كراتان بالبطاطس والبيشاميل

كراتان بالبطاطس والبيشاميل
المقادير:
1200 غ بطاطس
300غ كفتة دجاج اوبقر
فلفل الوان (نصف حبة من
بقدنوس
ملح+فلفل اسود
صلصة بيشاميل
مستحضركرتان البطاطس+جبن مبشور
طرقة التحضير:
تسلق البطاطس+مستحضرالكرتان
في مقلاة يقلى البصل + الفلفل + الملح ثم تضاف الكفتة حتى النضج
اخيرا يضاف البقدنوس والفلفل الاسود
تهرس البطاطس وتقسم الى نصفين
في صينينة الفرن المدهونة بالزبدة توضع نصف كمية البطاطس
تليها خليط الكفتة والفلفل ثم طبقة البطاطس واخير صلصة البيشاميل والجبن
تدخل صينية البطاطس للفرن حتى تتحمر وتقدم.